Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

De ce e bine să trimitem către furnizor indexul din contorul de curent sau gaz de acasă?

Contoarele de gaz și curent de acasă sunt implementate de către distribuitorii de energie și au scopul de a înregistra consumul exact al fiecărei gospodării. 

Contorul indică clar care este consumul casei tale, astfel încât factura de energie să fie emisă corect de către furnizor, de la o lună la alta.

0 %

O analiză internă din platforma EconomielaEnergie arată că aproximativ 39% dintre utilizatorii noștri primesc facturi cu costuri mari atunci când se face regularizarea.

Ce facem atunci când factura de energie include costuri suplimentare după regularizare?

Dacă întâmpini mereu după regularizare (de regulă o dată la 3 luni) probleme cu costuri mari pe factura emisă, avem câteva recomandări pentru tine.

1

Dacă nu ai trimis indexul înregistrat în contorul de curent sau gaz de acasă, este posibil ca în momentul în care se face regularizarea, să fie necesar să suporți costuri suplimentare pe factura de energie.

2

Trimiteți indexul de pe contor către furnizorul dvs. în fiecare lună pentru a vă asigura că prețul facturii emise reflectă consumul real. În acest mod, facturile dvs. nu vor include costuri suplimentare.

Plătești prea mult pentru energie electrică sau gaz? Găsește o ofertă mai bună direct online!
Alte articole relevante: