Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Beneficiază de finanțare prin
Casa Verde Panouri Fotovoltaice 2022

Alătură-te comunității de prosumatori și pune-ți panouri fotovoltaice fără costuri! Aplică gratuit pentru Casa Verde 2022 și obține 20.000 lei pentru a-ți instala cele mai bune panouri fotovoltaice!

panouri fotovoltaice casa verde
De ce casa verde 2022?

Prin Casa Verde 2022 îți pui panouri fotovoltaice din fonduri nerambursabile

Programul Casa Verde 2022 este un program național gestionat de către Administrația Fondului pentru Mediu (AFM). Te poți înscrie în program doar prin instalatorii autorizați AFM, iar noi îți punem la dispoziție acest lucru. De ce să alegi un partener Economie La Energie?

20 000 RON Finanțare

Programul Casa Verde 2022 oferă fonduri nerambursabile în proporție de 90% pentru instalarea panourilor fotovoltaice, acordând subvenții de maxim 20.000 RON pentru fiecare beneficiar înscris în program.

CUM TE PUTEM AJUTA?

Te vom ghida pas cu pas

Alături de partenerii noștri de încredere, te ghidăm în tot procesul de proiectare și implementare a sistemelor fotovoltaice prin programul Casa Verde 2022

ASISTENȚĂ

Desemnarea unui instalator autorizat AFM și asistență cu privire la pregătirea documentelor necesare.

ELIGIBILITATE ȘI EVALUARE

Eligibilitate, evaluarea proiectului și estimarea costurilor de racordare la rețeaua de distribuție

IMPLEMENTARE

Incheierea contractului și alocarea resurselor pentru implementarea panourilor fotovoltaice

PROGRAMUL CASA VERDE 2022

Accesează Casa Verde 2022, iar noi pregătim întregul sistem și îl montăm rapid

Vom folosi împreună fondurile nerambursabile pentru achiziția echipamentului necesar implementării sistemului de panouri fotovoltaice. Pregătim întregul pachet și venim cu sistemul gata de montare!

CUM MĂ ÎNSCRIU?

Cum pot să mă înscriu în programul Casa Verde sesiunea 2022?

Înscrierea în programul Casa Verde 2022 trebuie făcută în mod obligatoriu contractând un instalator autorizat AFM, disponibili și prin intermediul partenerilor noștri de încredere, cu experiență în proiecte realizate în programul Casa Verde.

programul casa verde pentru consumatori casnici
FINANȚARE CU FONDURI NERAMBURSABILE

Peste 30 000 solicitări prin programul Casa Verde

Zeci de mii de consumatori casnici s-au înscris în cadrul programului de-a lungul anilor, astfel că autoritățile adaptează constant bugetul total de acordare a fondurilor nerambursabile prin Casa Verde pentru a onora cererea în creștere. Pentru a se putea înscrie în programul Casa Verde, consumatorii interesați trebuie să-și depună candidatura cu ajutorul unui instalator autorizat AFM.

Ce spun oamenii cu care am lucrat?

Recomand! Am schimbat direct online de pe formular si luna următoare am primit factura de la noul furnizor, mai mica! Nu cu mult, ca noi nu consumam, dar se cunoaste.

Loredana

Daca stiam cat de simplu e ma mutam de mult! Luna de luna se aduna economiile. De exemplu inainte plateam cu vreo 65 de lei in plus pana sa mi schimb contractul.

Andrei

A fost foarte simplu să îmi aleg o ofertă direct din platformă. Am fost sunat a doua zi pentru finalizarea contractului. Recomand!

Laurențiu

M-am chinuit câteva luni să compar ofertele pe site-urile furnizorilor. Aici a fost foarte rapid. Nu am ales încă o altă, dar caut constant.

Maria

De când cu explozia preturilor de la final de an, am ales să-mi schimb si eu furnizorul. În sfârșit, plătesc normal, nu mai am surprize!

Florentina

"De la un an de la implementarea proiectului prin Casa Verde, chiar pot să spun că sunt independent energetic"

Consum ceea ce produc, injectez în rețeaua publică ceea ce rămâne. Sunt extrem de mulțumit de calitatea sistemului și de profesionalismul instalatorilor. Prin panourile fotovoltaice montate cu ajutorul programului Casa Verde mi-am acoperit aproximativ 90% din necesarul de energie din casă!

casa verde panouri fotovoltaice 2022
FINANȚARE CU PROGRAMUL CASA VERDE 2022

Încă nu ești convins?
Alte trei motive care te pot face să te mai gândești

Instalarea panourilor fotovoltaice în propriile gospodării este reprezintă o practică din ce în ce mai întâlnită în România, iar validarea acesteia vine din interesul foarte mare al oamenilor pentru astfel de programe de finanțare.

PRIMEȘTI BANI DIN ENERGIA PRODUSĂ

Acoperi necesarul de energie, iar surplusul de energie produsă de panourile fotovoltaice va fi livrată în rețeaua națională și vei primi bani pe fiecare kWh livrat.

CREȘTI VALOAREA CASEI TALE

Salvezi până la 20.000 lei, banii necesari achiziționării panourilor fotovoltaice pe cont propriu - iar in același timp, crești valoarea casei tale.

LUCREZI CU SPECIALIȘTI

Primești ajutor din partea specialiștilor cu experiență în sisteme fotovoltaice la achiziția echipamentelor de calitate și la montarea acestora.

Implementăm sisteme fotovoltaice prin Casa Verde, alături de parteneri de încredere

4400

PROIECTE IMPLEMENTATE

Peste 4400 de sisteme fotovoltaice implementate în ultimii ani prin Casa Verde.

€20 MIL

BUGETE GESTIONATE

Bugetul total gestionat prin Casa Verde depășește 20 milioane de euro.

90%

COSTURI REDUSE

Pe termen lung, consumatorii au redus costurile cu energia electrică până la 90%.

Întrebări frecvente

Procesul de evaluare a eligibilității beneficiarului durează între 30-60 de zile de la depunerea documentelor.

Toți instalatorii autorizați AFM sunt afișați pe lista din cadrul site-ului oficial AFM, secțiunea instalatori autorizați. De asemenea, poți găsi un instalator autorizat prin intermediul partenerilor noștri.

Singurele costuri pe care trebuie să le suporte beneficiarul fondurilor sunt costurile alocate instalatorului (2 000 lei) + costuri suplimentare dacă proiectul pe care îl dorește a fi implementat depășește limita sprijinului financiar de 20 000 lei acordat de AFM.

Prosumatorii care produc energie din surse regenerabile și injectează energia produsă în rețeaua națională vor primi facturi reduse de la furnizorul de energie, în urma unui contract negociat între cele două părți.

Având în vedere cererea mare și bugetul limitat de fonduri pe care AFM îl acordă, vei fi trecut pe lista de așteptare și luat în considerare la momentul în care fondurile sunt suplimentate.

EconomieLaEnergie este cel mai mare comparator comercial de oferte la energie electrică și gaze naturale din România. Compania este finanțată 100% în mod privat și produce venituri din generarea și vânzarea de lead-uri către furnizorii/ parteneri strategici ai căror servicii prezintă interes pentru utilizatorii platformei.

Plătești prea mult la factura de energie sau gaze? Compară gratuit ofertele din platformă și găsește-o pe cea mai bună!