Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Cea Mai Bună Ofertă De Gaze Din 2022

Costurile mari cu facturile la gaze au creat o explozie de trafic în comparatorul EconomieLaEnergie.ro încă de la începutul lunii septembrie 2021. 

Prin intermediul comparatorului nostru, consumatorii casnici au comparat prețul pe care îl plătesc în momentul de față pentru 1 kWh de energie, iar cea mai mare parte dintre ei au schimbat oferta actuală cu o altă ofertă mai bună.

Potrivit datelor noastre, în primele 8 luni ale anului 2022, aproximativ 38% dintre utilizatorii platformei (din 31 de orașe din România) care au comparat ofertele de gaze din piață, au ales să facă schimbarea către oferta cu cel mai mic preț.

[SEPTEMBRIE 2022] Cea Mai Bună Ofertă De Gaze 

Verifică valabilitatea celei mai bune oferte a lunii Septembrie în secțiunea de mai jos:

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute

În momentul de față, oferta cu cel mai mic preț la gaze naturale de pe piața liberalizată în luna Septembrie 2022 este „Oferta furnizare gaze naturale”, oferită de furnizorul de gaze naturale WIEE România.

Printre caracteristicile celei mai bune oferte la gaz ale lunii Septembrie, regăsim:

Având în vedere că prețurile la gaze naturale sunt plafonate (până la 1 aprilie 2023) și mai ales că urmează o perioadă caldă în care consumul de gaze este redus, recomandăm să fiți atenți la schimbarea furnizorului de gaze! Prețurile din acest moment sunt ridicate, astfel că ar trebui să schimbați furnizorul de gaze doar dacă aveți probleme cu furnizorul actual!

Lună de lună, te informăm cu privire la cea mai bună ofertă de gaze din piața concurențială din România. Acest articol este actualizat în timp real, de fiecare dată când cea mai bună ofertă se schimbă.

Plătești prea mult pentru consumul de gaze? Găsește gratuit oferta cu cel mai mic preț!

[IUNIE 2022] Cea Mai Bună Ofertă De Gaze 

Verifică valabilitatea celei mai bune oferte a lunii Iunie în secțiunea de mai jos:

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute

În momentul de față, oferta cu cel mai mic preț la gaze naturale de pe piața liberalizată în luna Iunie 2022 este Oferta E.ON Duo, oferită de furnizorul de gaze naturale E.ON.

eon duo

Estimare apartament din București – 2 camere 60m2, la un consum de 240 kWh

Printre caracteristicile celei mai bune oferte la gaz ale lunii Iunie, regăsim:

[MAI 2022] Cea Mai Bună Ofertă De Gaze 

Verifică valabilitatea celei mai bune oferte a lunii Mai în secțiunea de mai jos:

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute

În momentul de față, oferta cu cel mai mic preț la gaze naturale de pe piața liberalizată în luna Mai 2022 este Oferta Enel Gaz Simplu Salut, oferită de furnizorul de gaze naturale Enel.

cea mai buna oferta la gaz mai 2022

Estimare apartament din București – 2 camere 60m2, la un consum de 240 kWh

Utilizatorii comparatorului de oferte la energie au arătat un interes ridicat pentru cea mai bună ofertă, mai ales că facturile au crescut până la momentul plafonării prețurilor. 

Printre caracteristicile ofertei lunii mai, regăsim:

[APRILIE 2022] Cea Mai Bună Ofertă De Gaze 

Verifică valabilitatea celei mai bune oferte a lunii aprilie în secțiunea de mai jos:

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute

În momentul de față, oferta cu cel mai mic preț la gaze naturale de pe piața liberalizată în luna Aprilie 2022 este Oferta E.ON Duo, oferită de furnizorul de gaze naturale E.ON.

cea mai buna oferta de gaze a lunii aprilie 2022

Estimare apartament din București – 2 camere 60m2, la un consum de 240 kWh

Utilizatorii comparatorului de oferte la energie au arătat un interes ridicat pentru cea mai bună ofertă, mai ales că facturile au crescut până la momentul plafonării prețurilor. 

Printre caracteristicile ofertei lunii aprilie, regăsim:

[MARTIE 2022] Cea Mai Bună Ofertă De Gaze 

Verifică valabilitatea celei mai bune oferte a lunii martie în secțiunea de mai jos:

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute

În momentul de față, oferta cu cel mai mic preț la gaze naturale de pe piața liberalizată în luna Martie 2022 este Oferta gaze naturale CASNICI, oferită de furnizorul de gaze naturale Energia Gas and Power.

cea mai bună ofertă de gaze naturale

Preț estimat pentru un apartament din București – 2 camere 60m2, la un consum de 240 kWh

Utilizatorii comparatorului de oferte la energie au arătat un interes ridicat pentru oferta gaze naturale CASNICI, astfel că de la începutul lunii martie și până în prezent, 38% dintre consumatorii care ajung să-și compare oferta curentă la gaze își prezintă intenția de a contracta oferta.

Printre caracteristicile ofertei, regăsim:

[FEBRUARIE 2022] Cea Mai Bună Ofertă De Gaze 

 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Oferta cu cel mai mic preț la gaze naturale de pe piața liberalizată în luna februarie a fost OFERTA NOVA 24 FLEX, oferită de furnizorul de gaze naturale Nova Power and Gas.

Preț estimat la un consum apartament 2 camere 60m2

Utilizatorii comparatorului de oferte la energie au arătat un interes ridicat pentru oferta Nova 24 Flex, astfel că de la începutul lunii februarie și până în prezent, 86% dintre consumatorii care ajung să-și compare oferta curentă la gaze își prezintă intenția de a contracta oferta Nova.

Principalul motiv pentru care consumatorii de energie au ales oferta furnizorului Nova Power and Gas este determinat de prețul total de 0,287 lei/ kWh (cu TVA). Printre caracteristicile ofertei, regăsim:

Toți consumatorii casnici care doresc să facă schimbarea către Oferta Nova 24 Flex pot face acest lucru online. Nova Power and Gas pune la dispoziția consumatorilor o platformă prin care procesul de contractare se întâmplă online.