Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Oferte de energie electrică

Începând cu 1 ianuarie 2021, costul la energia electrică nu mai este reglementat de Autoritatea Națională de Reglementare (ANRE). În noile condiții, costul se formează liber și rămâne decizia fiecărui actor din piață cu privire la modul în care își adresează ofertele către consumatori.

Această modificare a adus cu sine consecințe grave care se reflectă în facturile tuturor consumatorilor casnici. În aceeași măsură, consumatorii sunt nemulțumiți și de facturile la gaz, care de la lună la lună prezintă fluctuații mari de preț, de multe ori nejustificate.

Totuși, consumatorii nu sunt forțați să rămână clienți ai unui anumit furnizor, de fapt chiar sunt încurajați de către instituțiile competente să aleagă o ofertă de energie electrică de pe piața liberalizată, care li se potrivește mai bine.

Unde găsești oferte de energie electrică și gaze?

Oferta de energie electrică și gaze naturale de pe piață este vastă în momentul de față, totuși asta nu înseamnă că ofertele se potrivesc foarte bine nevoilor consumatorilor casnici. Ofertele de energie electrică prezente pe piață sunt greu de găsit, iar mai apoi greu de înțeles și comparat.

Comparatorul de oferte la energie electrică și gaze naturale “Economie la Energie” vine în sprijinul tuturor consumatorilor casnici și oferă soluții inteligente de comparare a ofertelor tuturor furnizorilor din piața liberalizată.

În platforma Economie La Energie, probabilitatea că vei găsi o oferă la energie mai bună decât oferta de la furnizorul tău actual este de peste 65%, conform statisticilor noastre extrase de la peste 125.000 de consumatori casnici care au folosit comparatorul nostru.

Ofertele pe care comparatorul le afișează sunt oferte personalizate și iau în considerare mai multe caracteristici:

  • localitatea în care locuiește utilizatorul 
  • consumul (KWh) de pe ultima factură emisă de furnizorul actual
  • prețul/ kWh (NU prețul total) de pe ultima factură emisă de furnizorul actual
Compară oferta actuală și vezi câți bani ai putea să economisești cu un alt furnizor!

Cum găsim cele mai bune oferte la energie electrică și gaze naturale?

Comparatorul Economie La Energie a fost creat cu specialiști din domeniul energiei, care împreună cu echipa de dezvoltare au pus în mișcare un mecanism inteligent, 100% gratuit, care oferă soluții eficiente de comparare a ofertelor:

În prezent, în cadrul comparatorului sunt listați toți furnizorii de energie electrică și gaze naturale din România, împreună cu toate ofertele la energie electrică sau gaze pe care aceștia le au disponibile în momentul căutării.

Prețuri prea mari la factura de energie și gaze? A venit momentul pentru o schimbare gratuită!