Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Preia controlul facturilor la energie cu pachetul personalizat

Alege să nu mai plătești în plus! Pachetul personalizat îți oferă soluții optime pentru a scăpa de grija facturilor. Un consultant dedicat te va sprijini în orice problemă!

pachet plus - economielaenergie
RESPECTĂM REGLEMENTĂRILE ÎN VIGOARE

How it works

Delayed and cancelled flights

Delayed and cancelled flights

Didn’t get to your destination on time? Our specialists work for you, to get you up to £520 in compensation.

Delayed and cancelled flights

Delayed and cancelled flights

Didn’t get to your destination on time? Our specialists work for you, to get you up to £520 in compensation.

Delayed and cancelled flights

Delayed and cancelled flights

Didn’t get to your destination on time? Our specialists work for you, to get you up to £520 in compensation.

Primul serviciu de consultanță în energie

Urmărim îndeaproape evoluția pieței de energie din România. Mai mult, suntem conștienți de problemele și frustrările consumatorilor, iar rolul nostru este de a reduce aceste presiuni la minim!

Fără griji și cu bani în buzunar

Un consultant dedicat te va sprijini și ghida cu privire la orice întrebare sau problemă! Când vine vorba de energie, nu vei plăti niciodată mai mult decât trebuie!

ASISTENȚĂ ONLINE SAU PRIN TELEFON ÎN PACHETUL PRO

Identificăm și soluționăm problemele

Piața energiei este într-o continuă schimbare, iar caracteristicile care influențează prețurile impuse de furnizori sunt complicate. Cu noi, vei fi conștient și vei înțelege toate aceste lucruri!

OFERTE DOAR PENTRU TINE ÎN PACHETUL PRO

Identificăm momentul ideal pentru schimbare

Actualizăm zilnic informațiile din platformă cu cele mai noi oferte sau schimbări de prețuri. Un consumator plus va fi primul care află dacă oferta sa trebuie schimbată!

SERVICII TEHNICE DE ÎNCREDERE CU PACHETUL PREMIUM

Scapi de griji cu ajutorul unui specialist tehnic

Rezolvi problemele tehnice fără panică. Îți punem la dispoziție un specialist care te va ajuta la nevoie să identifici și să rezolvi problemele de natură tehnică.

Pe lângă celelalte beneficii standard, în pachetul PREMIUM îți alocăm un specialist tehnic care te va ajuta cu revizia la centrală gratuit!

Pe lângă celelalte beneficii standard, în pachetul PREMIUM ai parte de asistența telefonică și video a unui specialist tehnic, care te va îndruma și ajuta gratuit să rezolvi problemele tehnice.

Pe lângă celelalte beneficii standard, în pachetul PREMIUM ai parte de servicii gratuite de consultanță din partea unui specialist pentru orice achiziție importantă pe care urmează să o faci! 

Complete

49.90 lei / an
  • Compensation claims up to €600
  • Compensation claims up to €600
  • Luggage claims up to €1,400
  • Advice on flight refunds
  • Luggage claims up to €1,400
  • Expenses claims up to €6,000
  • Advice on flight refunds
  • Live chat support

No matter where you’re flying. No matter the ticket price or airline.

Alătură-te celor peste 80.000 consumatori pe care i-am ajutat

Recomand! Am schimbat direct online de pe formular si luna următoare am primit factura de la noul furnizor, mai mica! Nu cu mult, ca noi nu consumam, dar se cunoaste.

Loredana

Daca stiam cat de simplu e ma mutam de mult! Luna de luna se aduna economiile. De exemplu inainte plateam cu vreo 65 de lei in plus pana sa mi schimb contractul.

Andrei

A fost foarte simplu să îmi aleg o ofertă direct din platformă. Am fost sunat a doua zi pentru finalizarea contractului. Recomand!

Laurențiu

M-am chinuit câteva luni să compar ofertele pe site-urile furnizorilor. Aici a fost foarte rapid. Nu am ales încă o altă, dar caut constant.

Maria

De când cu explozia preturilor de la final de an, am ales să-mi schimb si eu furnizorul. În sfârșit, plătesc normal, nu mai am surprize!

Florentina

7 M+

FLIGHTS A YEAR

Over 7 million flights are disrupted worldwide every year.

25,000

PEOPLE A DAY

Over 7 million flights are disrupted worldwide every year.

85%

OF AIR PASSENGERS

Over 7 million flights are disrupted worldwide every year.

Întrebări frecvente

Puțini români știu că acum ai libertatea de a-ți schimba GRATUIT furnizorul de energie. Asta înseamnă că dacă nu ești mulțumit de cel actual sau dacă vrei să obții oferte de preț mai bune, poți face acest lucru printr-o simplă apăsare de buton. Schimbarea furnizorului nu presupune nici un fel de întrerupere a serviciului și nu implică nici un risc pentru consumatorul final. Vei putea beneficia de energie și gaz mai ieftine, livrate cu aceeași calitate, dar care te vor ajuta să economisești până la 20% la costurile facturilor.

Schimbarea furnizorului de energie electrică este GRATUITĂ şi aprobată prin Ordinul Preşedintelui ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei), nr. 105/2014.

Nu vei ramâne fără energie electrică sau gaz natural din pricina schimbării furnizorului. Instalația de furnizare a energiei și a gazului nu va suferi nici o modificare, așa că nu este nici un motiv pentru care s-ar putea intrerupe furnizarea.

Această schimbare durează 21 de zile de la notificarea furnizorului actual. După prezentarea notificării tip furnizorului tău actual, noul furnizor va face demersurile necesare în numele tău.

Acest lucru nu te va afecta în nici un caz cu întreruperi de energie sau gaz și nici din punct de vedere legal. În cazul în care noul furnizor nu rămâne pe piață, vei fi preluat de un furnizor de ultimă instanță, după care vei putea din nou să îți alegi furnizorul dorit.

Furnizorul nu poate mări prețurile pe durata contractului încheiată cu el. Eventualele majorări care pot avea loc (ale transportului de energie, distribuția energiei, certificate verzi, etc.), sunt controlate în mod direct de ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei) și afectează consumatorii, indiferent de furnizorul cu care ai încheiat contractul de energie electrică.