Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Panouri Fotovoltaice pentru consumatori industriali.
Moduri de finanțare

Alegem cei mai buni profesioniști în energie regenerabilă pentru a implementa soluții durabile care asigură marilor consumatori de energie stabilitatea rețelei, independența energetică și reducerea costurilor.

panouri solare moduri de finantare pentru companii
Soluții de implementare sisteme fotovoltaice

Proiectăm și implementăm soluții eficiente cu garanție de până la 25 de ani

Alături de partenerii noștri de încredere, te ghidăm pe durata întregului proiect, de la proiectare până la implementarea sistemelor fotovoltaice.

Implementăm proiecte la standarde ridicate

Partenerii EconomieLaEnergie au experiență de peste 20 de ani în domeniu și au ajutat peste 200 de companii naționale și internaționale să implementeze cu succes panouri fotovoltaice.

FINANȚARE CU FONDURI NERAMBURSABILE

Finanțare pentru panouri fotovoltaice prin ElectricUp

Programul Electric Up sprijină companiile eligibile (IMM și operatori economici din domeniul HORECA) cu până la 100 000 Euro fonduri nerambursabile pentru instalarea sistemelor fotovoltaice. ElectricUp este o soluție excelentă de reducere a costurilor cu energia și nu necesită investiții. Consultanții noștri stau la dispoziția dvs. pentru detaliile programului!

FINANȚARE PRIN BANCA TRANSILVANIA

Finanțare pentru panouri fotovoltaice prin Banca Transilvania

Banca Transilvania susține investițiile în producerea de energie din resurse regenerabile. BT oferă finanțări între 50.000 de lei si 5 milioane de euro pentru implementarea panourilor fotovoltaice, cu zero comision de acordare și durata de creditare negociabilă.

finantare bannca transilvania panouri fotovoltaice
FINANȚARE DIN SURSE PROPRII

Investiția în panouri fotovoltaice din fonduri proprii

Costurile scăzute de mentenanță și posibilitatea de a produce propria energie fac sistemele fotovoltaice să fie tot mai atractive pentru afaceri. Instalarea unui sistem cu panouri fotovoltaice reduce cu pânâ la 90% costurile cu energia electrică și aduc beneficii importante pentru companii.

RECUPERAREA INVESTIȚIEI

Recuperarea investiției cu panourile fotovoltaice este de aproximativ 20% pe an, luând în considerare un sistem cu panouri fotovoltaice tipic. Cu cât este mai mare nivelul de autoconsum, cu atât mai mult scade durata de recuperare a investiției.

PREDICTIBILITATE

Producerea energiei prin intermediul panourilor fotovoltaice oferă vizibilitate pe termen lung asupra costurilor cu energia electrică. Totodată, independența energetică oferită de panourile fotovoltaice are efect benefic asupra planificării bugetului companiei.

PROFITABILITATE

Energia din surse regenerabile reduce costurile operaționale și crește marja de profit la producția de bunuri. Pe termen lung, companiile care dețin linii de producție au raportat un consum semnnificativ redus de energie electrică în activitatea zilnică.

Implementăm proiecte alături de parteneri de încredere, recunoscuți la nivel internațional

200 +

PROIECTE IMPLEMENTATE

Peste 200 de sisteme fotovoltaice implementate în ultimii 20 de ani.

€8.5 MIL

BUGETE GESTIONATE

Valoarea totală a proiectelor implementate depășește 3,5 milioane de euro.

90%

COSTURI REDUSE

Pe termen lung, companiile au redus costurile cu energia electrică până la 90%.

CUM PROCEDĂM?

Ne dedicăm și implicăm în toate fazele proiectului

Alături de partenerii noștri de încredere, te ghidăm în tot procesul de proiectare și implementare a sistemelor fotovoltaice

Discutăm detaliile proiectului

Îți oferim consultanță gratuită în care discutăm despre sursa de finanțare și stabilim detaliile proiectului.

Stabilim fazele proiectului

Pregătim documentele, bugetul, proiectul tehnic și planul proiectului, echipamentele, formele de furnizare și montare.

Implementăm

Ne ocupăm de toate avizele și inspecțiile necesare și instalăm sistemele fotovoltaice în câteva zile de la aprobare.

Întrebări frecvente

Pentru o consultanță gratuită în care putem discuta mai multe despre proiectul dvs. trebuie să ne furnizați datele de contact și vă contactează un partener în cel mai scurt timp.

Partenerii noștri oferă soluții de tranziție simple și rapide fără niciun fel de modificare a activităților de zi cu zi. Panourile fotovoltaice se montează în doar câteva zile. În faza de proiectare se va estima un timp de implementare.

Sistemele fotovoltaice pe care le propuem sunt create pentru a fi utliizate pentru peste 25 de ani. De asemenea, vei primi garanție de la producător de pe o perioadă de 25-30 de ani, iar invertoarele au o garanție de 10 ani.

Costurile cu energia electrică cresc de la an la an și sunt imposibil de previzionat. Investiția în energie produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice protejează companiile de volatilitatea prețurilor, reprezentând soluții eficiente de reducere a costurilor cu energia electrică.

Pe lângă soluția financiară pe care o oferă instalarea panourilor fotovoltaice, energia regenerabilă reprezintă totodată și o soluție consacrată de responsabilitate socială (CSR). Companiile care abordează o strategie cu nuanțe de dezvoltare durabiliă câștigă pe termen lung o creștere sănătoasă a brandului.

EconomieLaEnergie este cel mai mare comparator comercial de oferte la energie electrică și gaze naturale din România. Compania este finanțată 100% în mod privat și produce venituri din generarea și vânzarea de lead-uri către furnizorii/ parteneri strategici ai căror servicii prezintă interes pentru utilizatorii platformei.

Plătești prea mult la factura de energie sau gaze? Compară gratuit ofertele din platformă și găsește-o pe cea mai bună!