Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Hidroelectrica nu scumpeste energia electrica pana in primavara

Cel mai mare producator de energie electrica din Romania, Hidroelectrica, are, de asemenea, si cele mai bune preturi pentru consumatorii casnici. Daca incepand de la 1 ianuarie preturile se modifica, Hidroelectrica va pastra aceleasi tarife pentru inca 3 luni.

Oferta Hidroelectrica este de 0.25 lei/kWh energie activa, pret valabil pana la 31 decembrie 2021

Totusi, cine reinnoieste sau semneaza un nou contract cu aceasta, va avea acelasi tarif timp de 1 an de zile.In conditiile in care ceilalti furnizori sunt obligati sa mareasca preturile din cauza cresterii costurilor la nivel European Hidroelectrica nu este obligata sa faca acest lucru, deoarece furnizeaza energia pe care ea insasi o produce.

Spre sfarsitul anului, Hidroelectrica inregistra peste 19 mii de clienti casnici, insa numarul continua sa creacsa considerabil de la o zi alta, insa procedurile de contracarate functioneaza destul de greoi.

Compania insa asigura implementarea unor noi softuri care vor duce la o contractare mult mai rapida, cu un timp de raspuns mai scurt. In prezent, Hidroelectrica are 309 centrale, la care se adauga parcul eolian de la Crucea, compania fiind controlata de statul roman. Compania produce energie 100% verde si este principalul furnizor de servicii tehnologice necesare in Sistemul Energetic National.