Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Despre noi

EconomieLaEnergie® este un comparator comercial de oferte de energie și gaze naturale de pe piața liberalizată din România. Platforma noastră a fost creată cu scopul de a oferi consumatorilor casnici oferte competitive de energie și gaze naturale, provenite de la  furnizori de top, la tarife accesibile și complet transparente.

Comparatorul EconomieLaEnergie este ușor de utilizat și afișează toate ofertele de energie și gaze naturale disponibile ale furnizorilor din piață. Prin intermediul comparatorului nostru, toți consumatorii casnici au oportunitatea de a alege gratuit un serviciu de furnizare care se potrivește cel mai bine nevoilor lor, cu oferte accesibile și prețuri preferențiale.

Prin intermediul platformei noastre, consumatorii casnici pot identifica rapid, în doar câțiva pași simpli, cele mai importante informații despre furnizori, iar procesul de schimbare a serviciilor de furnizare este realizat într-un mod simplu, intuitiv, cu asistență gratuită și 100% transparentă.

Oferim consumatorilor oferte de energie și gaze naturale de încredere

Toate ofertele de furnizare a serviciilor de energie și gaze naturale din cadrul comparatorului sunt prezentate în mod transparent și actualizate în timp real, astfel încât consumatorul să poată beneficia de informații corecte și servicii de încredere în orice moment.

Comparatorul EconomieLaEnergie furnizează informații și oferte de energie și gaze naturale în conformitate cu reglementările guvernamentale impuse de ANRE și reprezintă un proces de intermediere între furnizor și consumator.

Ofertele prezentate în cadrul comparatorului sunt imparțiale, cu scop de informare și conștientizare, astfel că nu impun restricții sau parteneriate preferețiale cu niciun furnizor listat în platformă.

Misiunea noastră

Ne propunem să conectăm toți consumatorii casnici din România, indiferent de zonă sau gospodărie, cu cele mai bune oferte de pe piața liberă oferite de furnizorii de energie și gaze naturale.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este să ajutăm la stabilizarea industriei energetice și a gazelor naturale din România, prin creșterea gradului de conștienetizare și educare a tuturor consumatorilor casnici cu privire la modul în care se desfășoară activitatea furnizorilor.

Cum funcționează comparatorul nostru?

Împreună cu specialiști din domeniu, am dezvoltat un instrument de comparație simplu și intuitiv, ușor de utilizat, care să ajute consumatorii să ia decizii informate cu privire la schimbarea furnizorului de energie electrică sau gaze naturale.

Comparatorul EconomieLaEnergie® este gratuit – nu percepe absolut niciun cost de utilizare în procesul de comparare a ofertelor. În urma deciziilor pe care fiecare connsumator le face, acesta va fi contact în scurt timp de către furnizorul de servicii pentru a discuta și a încheia contractul pe care îl dorește.

Pentru a vedea cele mai bune oferte disponibile în zona din care face parte, utilizatorul trebuie să treacă prin câțiva pași simpli:

Funcționalitățile comparatorului

De ce aleg utilizatorii comparatorul nostru?

  • Compară mai ușor și rapid ofertele din piață (68%)
  • Primesc asistență la nevoie din partea unui consultant (66%)
  • Au acces la comparații simple și eficiente (62%)
  • Au aces rapid la informație actualizată în timp real, într-o piață în care ofertele se schimbă de la o zi la alta (52%)

Care este perspectiva noastră economică?

EconomieLaEnergie este un comparator comercial de oferte din industria energiei și a gazelor naturale, care înregistrează venituri din vânzarea de prospecți/ potențiali clienți către furnizorii de energie electrică și gaze naturale de pe piața liberalizată din România.

✅ Colectăm contacte cu acordul consumatorilor și livrăm către furnizori în timp real 

✅ Percepem o taxă fixă plătită de furnizorul de servicii pentru fiecare potențial client care își manifestă interesul de a fi contactat de un furnizor în ceea ce privește ofertele acestuia afișate în comparatorul nostru. 

❌ Nu percepem taxe pentru consumator 

❌ Nu modificăm sub nicio formă ofertele furnizorilor noștri

Economisește până la 2300 lei pe an. Te ajutăm să iei decizia!

Care este valoarea pe care comparatorul nostru o aduce în piață?

Platforma noastră funcționează sub forma unui canal de marketing indirect, iar principalele beneficii pe care le oferă sunt foarte importante pentru industria energiei și a gazelor naturale.

1. Stimulează piața concurențială

Comparatorul nostru egalizează condițiile de competitivitate pentru furnizorii mai mici de energie, permițându-le să concureze cu furnizori mai mari fără a avea nevoie de bugete uriașe.

2. Scade presiunea impusă de prețuri

Aducem toți furnizorii de energie și gaze naturale în platformă și îi încurajăm să ofere cele mai bune oferte și prețuri pentru a câștiga clienții. Astăzi, prețul este factorul numărul unu care determină procesul de luare a decizie a consumatorului.

3. Stimulează inovația

Furnizorii vor trebui să devină transparenți și inovativi în ceea ce privește caracteristicile și ofertele serviciilor pentru a rămâne competitivi. De asemenea, colaborăm deschis cu furnizorii pentru a sprijini dezvoltarea produselor, identificând motivele pentru care anumite produse performează mai slab, oferind asistență și statistici importante pentru a satisface cerințele clienților.

4. Simplifică procesul de luare al deciziilor

Consumatorii se simt adesea copleșiți atunci când se confruntă cu compararea produselor complexe și cu prea multe detalii, astfel încât deseori nu reușesc să ia decizii utile. Cu ajutorul funcționalităților de filtrare a informației și opțiunilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor declarate ale consumatorului – creștem gradul de conștientizare și încrederea connsumatorilor pentru a lua o decizie de schimbare mai bună.

5. Salvează timpul și reduce efortul

În mod tradițional, compararea produselor dintr-o gamă largă de furnizori de servicii implică adesea necesitatea efectuării de apeluri telefonice/ căutarea de informații în mai multe website-uri. Platforma noastră transformă acest proces dificil și plictisitor într-unul rapid și simplu, adaptat nevoilor consumatorilor.

6. Filtrează ofertele în funcție de necesități

Clienților le este greu să compare produse complexe, deoarece caracteristicile unei oferte nu sunt direct comparabile cu cele ale alteia. Cu o analiză a nevoilor inițiale, putem permite clienților să filtreze opțiuni în funcție de nevoile lor. În timp ce prețul este principalul parametru de comparare, permitem utilizatorilor platformei să compare în funcție și de alți parametrii – beneficiind de posibilitatea de a compara produsele pe baza a ceea ce consideră ca fiind cea mai importantă caracteristică.

Parteneriate

EconomieLaEnergie sprijină furnizorii de energie și gaze să întâlnească cererea care se adresează în mod direct către ei, iar pe lângă această facilitate de bază, parteneriatul cu furnizorii cuprinde și o serie de beneficii:

Account Manager Dedicat 

În calitate de partener EconomieLaEnergie®, veți avea un manager de cont dedicat pentru a susține campania dumneavoastră de la listare până la creșterea strategică pe termen lung, prin soluții personalizate.

➜ Raportare 

Pregătim rapoarte lunare de performanță, oferindu-vă o vedere completă și frecventă a activității utilizatorului și a performanței ofertelor dumneavoastră.

➜ Analiză de piață 

Datele pe care le gestionăm ne vor permite să analizăm obiectiv piața de energie din România, astfel încât să putem furniza soluții de dezvoltare.

Pachet de listare

În funcțiile de business-ul dumneavoastră, există câteva modalități de colaborare cu EconomieLaEnergie®. Parteneriatul direct este o modalitate simplă și directă de a lista ofertele dumneavoastră în platforma EconomieLaEnergie®.

Pachet Vânzare (Partener)

Construit pentru furnizorii care își doresc un volum mai mare de clienți, preluam și vânzarea ofertelor fie prin canal telesales, fie direct online, in funcție de procesele interne ale furnizorilor parteneri.