Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

De unde obtii cea mai ieftina energie electrica

Chiar daca preturile la energie electrica si gaze sunt foarte mari in acest moment, merita totusi sa verificati daca sunteti la cea mai buna oferta de energie pentru consumul vostru. Cu cat stiti mai multe despre caracteristicile pe care le cautati, cu atat este posibil sa gasiti un furnizor de energie de care sa fiti multumit.

Cum caut cea mai buna oferta la energie electrica

Comparati preturile la gaz si electricitate pentru a gasi cea mai buna oferta, pe site-ul nostru economielaenergie.ro. Aici veti gasi preturile si ofertele conform ultimelor noastre verificari. A merge la o companie energetica necesita timp pierdut, efort, insa comparatia ofertelor poate fi facuta direct din confortul casei, online.

Comparatorul nostru de energie afiseaza o serie de tarife in ordinea preturilor, astfel incat sa puteti compara economiile potentiale cu oferta actuala.

Amintiti-va doar ca, atunci cand utilizati un comparator de energie electrica, unele tarife sunt exclusive pentru site-ul de comparare, in timp ce altele sunt disponibile numai direct de la furnizor.

Pentru a va afisa cele mai bune oferte, veti introduce in formular o serie de filtre, precum adresa, consumul mediu lunar de energie si furnizorul actual. In cazul in care veti alege o oferta din lista afisata, veti contacta direct furnizorul pentru a contracta serviciul si pentru a stabili toate detaliile.

Inainte de a semna cu un nou furnizor de energie electrica, verificati si cititi cu atentie:

Doar prin comparatie vei putea obtine cel mai bun pret, vei putea observa cat poti economisi fata de oferta curenta de care beneficiezi.

Daca luati decizia de mutare de la un furnizor la altul, procedura este foarte simpla – tot ce trebuie sa faceti este sa contactati noul furnizor si sa semnati un nou contract de energie electrica, daca cel activ a expirat. Nu veti avea intreruperi la energia electrica pe perioada mutarii, pur si simplu viitoarea factura va veni de la noul furnizor.