Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

De ce este mai avantajoasa piata liberalizata de energie electrica

Introducerea pietei libere pentru energia electrica pentru consumatorii casnici in Romania a avut loc incepand cu 1 ianuarie 2021. Nu ai trecut inca cu contractul la curent pe piata libera? Aveti mare grija, va fi o toamna fierbinte la factura de la curentul electric!

Specialistii preconizeaza la nivel global o crestere a energiei electrice cu chiar pana la 40% la facturi. Acum este momentul pentru a bloca pretul, semnand un contract cu un furnizor de pe piata libera. In acest sens, cel putin pentru urmatoarele 12 luni, veti plati acelasi tarif lunar, fara a tine cont de fluctuatia costului din piata.

Analizand avantajele pietei libere la energia electrica, constatam ca principalul mare avantaj este ca vei avea un cost fix la factura, dupa semnarea contractului, in functie de consumul lunar, fara sa mai fii afectat de fluctuatiile pietei. In caz contrar, in fiecare luna poti avea un cost diferit, semnificativ mai mare avand in vedere majoritarile din ultimele luni.

Pe piata liberalizata, fiecare furnizor poate propune clientilor sau unul sau mai multe oferte, cu tarifare diferita.

Avantajele pietei liberalizate la energia electrica

Pentru a va fi mai usor sa comparati ofertele, am lansat cel mai transparent comparator de preturi, pe site-ul nostru, conceput pentru clientii care doresc sa se bucure de avantajele pietei libere, fara sa parcurga drumuri intermediare in vedere contractarii. Majoritatea ofertelor furnizoriloe sunt accesibile tuturor consumatorilor casnici si garanteaza un pret economic si competitiv.