Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Cum sa economisiti energie daca plecati in vacanta

Plecati in vacanta pe o perioada mai lunga de timp? Este foarte important sa va ramana casa protejata si in deplina sigurnata. Cea mai sigura solutie este o alarma cu un sistem de supraveghere non stop, disponibil de pe o aplicatie de mobil. In aces fel, indiferent unde va aflati, veti stii ca aveti casa in siguranta si protejata.

Care sunt cele mai bune metode de a va proteja casa atunci cand plecati in vacanta?

Exista multe metode pe care le puteti folosi:

Multe jafuri incep cu o filare prealabila. Daca sunteti o persoana instarita si apartineti unei familii responsabile, este foarte probabil ca acestia sa inceapa urmarirea cu ceva timp inainte. Din aceste motive, nu va lasati niciodata obiectele de valoare acolo unde sunt usor de vazut. Folositi intodeauna un seif sau un dulap de depozitare.

Pentru a evita accidentele neprevazute, precum un scurt circuit din cauza unui aparat electrocasnic, scurgeri de gaz sau de apa, verificati si opriti intotdeauna instalatiile sanitare inainte de a pleca de acasa pe o  perioada mai mare.

Daca respectam aceste sfaturi simple, vom avea casa in siguranta si vom evita invadarea acesteia de catre hoti. Protejeaza-ti casa cu sfaturi si aplicatii simple si utile!