Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Care este cel mai ieftin furnizor de energie electrica și gaze [2022]

Piața de energie este acum liberalizată, astfel că toți consumatorii de energie au dreptul de a-și alege oferta cea mai potrivită pentru gospodăria lor. Cu toate că ofertele de energie sunt încă relativ destabilizate și necompetitive, încă există câțiva furnizori care prezintă câteva soluții optime pentru consumatori.

Urmărind și analizând comportamentul din piață, analizând datele din comparatorul nostru de oferte, prețurile mari cu energia îi determină pe consumatori să aleagă cel mai ieftin furnizor de energie datorită creșterii prețurilor. 

Dacă până anul trecut consumatorii erau nevoiți să rămână la același furnizor pe care l-au contractat la început, acum există posibilitatea de a alege cel mai ieftin furnizor de energie. 

Comparatorul nostru EconomieLaEnergie oferă consumatorilor posibilitatea de a vizualiza toate ofertele, cu toate prețurile din piață, precum și de a compara cât plătesc acum cu prețul pe care l-ar putea plăti cu un alt furnizor.

Care este cel mai ieftin furnizor de energie electrică?

Potrivit datelor oficiale ANRE, cel mai ieftin furnizor de energie electrică în momentul de față este Hidroelectrica. Cea mai ieftină ofertă din serviciile Hidroelectrică la energie electrică este oferta Viitor Verde și include:

Oferta mai este disponibilă încă:

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute

Totuși, datorită cererii extrem de mari de schimbare către acest furnizor, timpul de așteptare în call-center este foarte mare. Oricum, Hidroelectrica deține o platformă în care utilizatorii pot face acest proces de contractare online, așa că vă sfătuim să mergeți pe platforma Hidroelectrica. 

Compară-ți oferta actuală cu Oferta Hidroelectrica și vezi câți bani poți economisi!

Care este cel mai ieftin furnizor de gaze?

În momentul de față (Iunie 2022), cel mai ieftin furnizor la gaze naturale de pe piața liberalizată este E.ON, cu oferta prezentată mai jos.

Oferta furnizare gaze naturale de la WIEE România – cel mai mic preț la gaze

Oferta furnizare gaze naturale de la WIEE România este cea mai accesibilă ofertă în momentul de față, care include preț variabil, adică se poate schimba în viitorul apropiat, dar doar cu notificarea furnizorului în prealabil. 

ATENȚIE!
Oferta WIEE România se adresează doar clienților casnici cu consum anual mai mic sau egal cu 280 MWh.

Oferta de gaze naturale a furnizorului de gaze cu cel mai mic preț pentru clienții casnici, include:

Oferta mai este disponibilă încă:

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute

Am pregătit un ghid pas cu pas care te va ajuta la schimbarea furnizorului de energie. Fii un consumator informat și urmărește cu atenție recomandările noastre pentru a preîntâmpina problemele legate de furnizarea energiei!

Compară-ți oferta actuală cu cea mai bună ofertă și vezi câți bani poți economisi!