Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Schimba furnizorul de energie simplu, rapid, gratuit, online!

Liberalizarea pieteie energiei electrice a adus batai de cap tututor romanilor. Si facturile par tot mai mari de la o luna la alta.

Daca inca nu ai incheiat un contract de energie electrica cu un furnizor, este clar timpul sa o faci imediat! In acest sens, noi avem cel mai precis comparator de preturi de la furnizorii de energie electrica din zona in care locuieste.

Iata ce trebuie sa faci pentru a incheia un contract de ennergie electrica cu un furnizor direct din confortul casei tale, simplu, rapid, eficient, complet gratuit si fara riscuri:

De ce sa alegi un comparator de preturi pentru energia electrica?

Atunci cand alegi furnizorul de energie electrica potrivit, pretul nu este intotdeauna singurul criteriu eliminatoriu. Asigura-te ca noul furnizor are un serviciu relatii clienti, vizualizeaza modalitatile de plata disponibile si, de ce nu, recenziile clientilor existenti.

Avand in vedere schimbarea rapida a regulilor incepand cu 1 ianuarie 2021, liberalizarea pietei energiei electrice a luat prin surprindere nu doar pe consumatori, ci si pe furnizori. Astfel, unii, cei cu pretul cel mai mic, s-au dovedit a fi pur si simplu coplesitide volumul de clienti. In acest sens, s-a ajuns la intarzierea emiterilor facturilor, serviciu de clienti slab sau inexistent si emiterea facturilor catre clienti cu consumul din urma – un adevarat dezastru financiar.

Daca iti doresti sa ramai la acelasi furnizor de energie electrica, iti recomandam sa il contactezi in vederea contractarii celei mai bune oferte a sa.