Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Metodologia comparatorului nostru de electricitate

Sustenabilitatea devine din ce in ce mai importanta pentru multi oameni. Datorita comparatorului nostru de oferte la energia electrica, va puteti reduce factura anuala de energie.

Ce trebuie sa faci pentru a obtine cea mia buna oferta la energia electrica?

Pur si simplu acceseaza comparatorul nostru de energie electrica, completati formularul necesar pentru a va determina costul si o sa vi se afiseze mai multe oferte cu costul lunar estimate, pe baza consumului introdus. Puteti compara toate ofertele comerciale disponibile, cu suma economiilor realizate sau cu costul suplimentar. In acest fel, un functie de costul estimat, puteti calcula foarte simplu economia lunara pe care ati putea-o face daca ati schimba imediat furnizorul de energie electrica.

  • Spre deosebire de alti comparatori de furnizori de energie electrica de pe piata, noi nu suntem platiti de niciun furnizor pentru a afisa ofertele acestora. Scopul nostru este de a prezenta preturile la energie de la diversi furnizori si de a permite consumatorului casnica sa se orienteze in functie de consumul sau de energie.
  • In conformitate cu etica noastra, nu avem niciun interes direct sau indirect sa alegeti un anumit furnizor;
  • Nu primim nicio remuneratie de la furnizorii de referinta;
  • Prezentam doar oferte de la furnizori nationali;
  • Toti furnizorii din comparatorul nostru sunt tratati cu o corectitudine absoluta;

Costurile afisate pe KWH include toate taxele, cu exceptia promotiilor. Preturile prezentate sunt actualizate in fiecare luna, imediat ce furnizorii isi pun noile preturi online si pe care informatiilor pe care le comunica – conditii generale ale contractelor sau formulare personalizate de pe site-urile furnizorilor.

Descopera acum primi trei furnizori de energie electrica de pe piata libera care ofera cel mai bun pret si schimvba acum contractul de furnizare de energie electrica. Poti economisi lunar, cu pana la 30% din factura recurenta actuala. Tendintele in 2021 in Romania pe piata energieie electrice este in crestere, ultima crestere la factura de energie electrica a vut loc incepand cu luna iulie, de cand romanii se plang constant de cresteri masive de pret.