Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Furnizori de energie electrica: o multime de optiuni, o schimbare automata

Astazi, pe piata liberalizata din Romania sunt prezenti cativa zeci de furnizori de energie electrica de cand ANRE nu mai controleaza pretul energiei, de la 1 ianuarie 2021. Acum, schimbarea furnizorului este aproape puerile.

Indiferent daca nu ai semnat inca un contract de energie electrica sau pur si simplu doresti sa studiezi piata, acum poti folosi un comparator de energie electrica pentru a vizualiza in timp real, extrem de simplu si rapid, cele mai bune oferte la energia electrica din zona in care locuiesti.

Cand poti utiliza comparatorul nostru economielaenergie.ro?

Ai doar 1 singur lucru de facut: sa completezi formularul cu zona in care locuiesti, sa introduci consumul mediu lunar si sa compari cele mai avantajoase oferte in comparatie cu contractul tau actual sau cu factura ta lunara.

Schimba usor furnizorul de energie electrica cu comenzi online rapide

La economielaenergie.ro efectuam comparatii fiabile si eficiente pentru consumatorii casnice, in doi timpi si trei miscari. Acest lucru te scuteste de sarcina descurajanta si consumatoare de timp de a bate la usa fiecarui furnizor in vederea obtinerii celei mai bune oferte de pret.

Pentru a va afisa cele mai bune oferte, ne bazam pe 3 variabile principale:

In ciuda liberalizarii pietei concurentiale, piata energiei electrice este inca lenta in dezvoltare si maturizare. Insa astazi sunt totusi cateva zeci de jucatori pe piata care ofera preturi concurentiale. Unii ofera costuri mai mici, altii mai mari, insa uneori costurile reliereaza si calitatea serviciului client, asistenta, seriozitatea in emiterea facturilor la timp.

Alege cel mai bun furnizor de energie electrica si semneaza contractul acum! Nu mai plati sume in plus de bani doar pentru ca inca nu ai semnat un contract cu unul din furnzorii de pe piata liberalizata de energie electrica!