Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Drepturile consumatorului de energie electrica

Esti deranjat de furnizorul tau de energie electrica? Ai depus deja mai multe plangeri in acest sens si situatia nu se remediaza? Pot fi diverse probleme: cresteri de preturi foarte mari, contorul a fost citit gresit sau factura nu ajunge in timp util. Poate este timpul pentru o schimbare!

Iata cele mai frecvent intalnite probleme:

Probleme cu citirea contorului
O citire inexata poate avea un impact dorit asurpa facturilor lunare la energie, insa puteti contesta citirea si reclama furnizorul de energie.

Pene de curent frecvente
Intreruperile de curent sunt perturbatoare si incomode. Chiar daca acest lucru nu tine de furnizorul de energie electrica, si este nevoie in permanenta de mult timp pentru a restabili alimentarea, aveti dreptul de a cere o compensatie cuvenita, printr-o cerere de despagubire.

Facturi intarziate
Facturile care nu se emit lunar, consecvent, pot genera penalitati si sume mult mai mari de plata. Aceasta problema trebuie semnalata imediat furnizorului de energie electrica.

Drepturile consumatorilor de energie electrica le permite acestora sa autorizeze terte parti sa acceseze datele lor energetice.

Drepturile consumatorilor:

Cunoasteti-va drepturile si actionati ca atare!