Comparator tarife energie electrica si gaze naturale

Cum sa compari ofertele pentru a gasi cele mai bune tarife la energia electrica

Cauti cele mai bune preturi la electricitate, avand in vedere ca s-a liberalizat piata energiei electrice in Romania? Utilizeaza ghidul nostru pentru a gasi cele mai bune preturi la energia electrica si pentru a compara planurile disponibile din zona.

Ce inseamna “cel mai bun plan de energie electrica”?

In primul rand, trebuie sa definim care este cel mai bun plan de energie electrica. Atunci cand alegi o oferta, iata ce criterii trebuie sa ai in vedere la semnarea contractului:

Va recomandam sa alegeti un plan cu pret fix la energie electrica, mai ales in aceste vremuri in care fluctuatia de pret variaza foarte mult chiar de la o zi la alta, si este tot in urcare. In acest fel, inghetati pretul la energie electrica pe perioada contractuala.

Daca nu ai trecut pe piata libera prin alegerea unui furnizor de energie electrica lunar poti avea variatii semnificative de costuri la factura, desi consumul este acelasi.

Pentru a alege cea mai buna oferta, pot folosi comparatorul nostru de energie electrica, ce va afiseaza fiecare plan, de la diversi furnizori.

Comparatorul nostru va permite sa filtrati ofertele in functie de preferintele dumneavoastra, competand pur si simplu diversele optiuni din filtrele de cautare, si anume;

In urma acestor informatii, veti primi o lista afisata cu furnizorii de energie electrica si cele mai bune oferte raportate la criteriile introduse in formular.