Termeni si conditii

I - Scop

Scopul acestor condiții generale este de a defini termenii și condițiile pentru furnizarea și utilizarea serviciilor site-ului economielaenergie.ro , denumit în continuare „Site-ul”. Prin utilizarea acestui site, recunoașteți că ați citit aceste condiții și le-ați acceptat.

Site-ul este detinut si adminstrat de ECONOMIE LA ENERGIE SRL, cu sediul in Buzau, Str. 1 Decembrie 1918, Bl. 2A, Ap. 13, înmatriculată in Registrul Comerțului J10/424/2021, avand cod unic de inregistrare 43984228, denumita in cele ce urmează Societatea. Capitalul social al firmei este de 200 lei.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace: 

 

  • Prin posta la adresa de corespondenta: Bulevardul Pipera, Hyperion Towers, etaj 9

  • Prin email la urmatoarea adresa: hello@economielaenergie.ro

  • Prin telefon la numarul 0774029939

 

II - Definitii si termeni
 

Site: Site-ul se referă la site-ul economielaenergie.ro

Editorul: se referă la ECONOMIE LA ENERGIE SRL, editorul site-ului economielaenergie.ro

Utilizator: Utilizator înseamnă orice persoană care folosește Site-ul sau unul dintre serviciile oferite pe Site.

Client: se referă la orice persoană care a încheiat un contract cu unul dintre partenerii ECONOMIE LA ENERGIE SRL utilizand platforma economielaenergie.ro

Conținut: termenul „Conținut utilizator” se referă la datele transmise de utilizator în diferitele secțiuni ale site-ului.

Formular: formularul desemnează formularul de înregistrare online sau cerere de informații pe care utilizatorul trebuie să îl completeze pentru a putea calcula prețul estimat lunar de către Site-ul economielaenergie.ro pentru a obține o ofertă de la un partener economielaenergie.ro.

Comparatorul: se referă la aplicația furnizată de editor care permite compararea între furnizorii de energie prezenți pe piața din România.

 

III - Mențiuni legale

 

Contact: hello@economielaenergie.ro

Număr de telefon: +40774029939

Resposabil de publicare: ECONOMIE LA ENERGIE SRL - e-mail: hello@economielaenergie.ro


Site-ul este deschis și gratuit pentru orice utilizator. Utilizarea unui serviciu pe Site implică acceptarea de către Utilizator a tuturor acestor condiții generale de utilizare. Bifând căsuța dedicată condițiilor generale de utilizare se va considera că are aceeași valoare ca o semnătură scrisă de mână din partea utilizatorului. Utilizatorul recunoaște valoarea probantă a sistemelor de înregistrare automată ale editorului site-ului și, cu excepția acestuia pentru a furniza dovezi contrare, renunță la dreptul de a le contesta în cazul unei dispute. Acceptarea acestor condiții generale de utilizare presupune, din partea utilizatorului, că acesta are capacitatea legală de a face acest lucru. Condițiile generale de utilizare vor fi cele în vigoare la data vizitei Utilizatorului. Site-ul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment condițiile generale de utilizare.


Site-ul economielaenergie.ro oferă utilizatorului următoarele servicii gratuit:

• Pentru a fi informat cu privire la tarifele și condițiile generale ale furnizorilor de energie din România denumiți în continuare „Furnizori”.

• Pentru a compara ofertele furnizorilor pentru persoane fizice și profesioniști și pentru a nota, dacă este cazul, economiile sau costul suplimentar anual în lei efectuat în conformitate cu lista de prețuri propusă de furnizor.

• Accesați un formular online pentru a calcula prețul estimat lunar de energie

• Accesați site-ul web al Furnizorului a cărui ofertă a selectat-o.

• Obțineți sfaturi despre alegerea celei mai bune oferte pentru nevoile dvs.

• Pentru a consulta articole care conțin diverse informații despre energie.

 

IV - Proprietatea intelectuală

 

Tot conținutul site-ului este proprietatea editorului. Imaginile, siglele, ilustrațiile, graficele, videoclipurile și conținutul textual, precum și formatarea acestora, fără ca această enumerare să fie exhaustivă, sunt proprietatea exclusivă a Site-ului, cu excepția mărcilor, siglelor sau imaginilor aparținând altor companii sau autori parteneri. Orice reproducere, distribuție, modificare, retransmisie sau publicare a acestor diferite elemente este strict interzisă fără consimțământul scris și expres.

Pentru orice solicitare de autorizare sau informații, puteți să trimiteți un e-mail la hello@economielaenergie.ro

 

V - Date cu caracter personal

 

1. Scop - Datele personale sunt colectate:

• fie automat în timpul unei vizite pe site-ul nostru pentru statistici, publicitate sau personalizarea experienței dumneavoastră;

• fie când le introduceți într-un formular pentru calcularea prețului estimat;

• fie pentru a permite abonarea la newsletter-ul nostru;

Nu colectăm datele dvs. personale fără a vă fi obținut consimțământul.

Site-ul se angajează să respecte principiile Regulamentului 2016/679, cunoscut sub numele de Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR).

2. Securitate - Sunteți informat că datele dvs. pot fi divulgate în aplicarea unei legi, a unui regulament sau în virtutea unei decizii a unei autorități competente de reglementare sau judiciare sau, dacă acest lucru se dovedește necesar, în scopuri, pentru economielaenergie.ro, pentru a-și păstra drepturi și interese.

3. Perioada de păstrare a datelor - Datele sunt stocate în baza site-ului economielaenergie.ro, ale cărui date de contact apar în Notificarea legală a site-ului și sunt păstrate pentru perioada strict necesară pentru realizarea scopurilor menționate mai sus. Dincolo de această perioadă, acestea vor fi anonimizate și păstrate în scopuri exclusiv statistice și nu vor da naștere niciunei exploatări de niciun fel.

 

VI - Bannere publicitare

 

Vă informăm că Site-ul poate fi supus afișării de bannere publicitare.

În acest context, sunteți de acord că economielaenergie.ro va afișa respectivele bannere publicitare.

Termenii și sfera acestor bannere publicitare pot fi modificate fără notificare prealabilă.

 

VII - Legături hipertext

 

Site-ul poate oferi link-uri către site-uri terțe. Aceste legături sunt stabilite de comun acord cu site-urile în cauză, într-un moment în care Site-ul ar fi considerat oportun să facă acest lucru, având în vedere conținutul și serviciile acestor site-uri. Aceste linkuri existente pe site către alt site nu constituie o recomandare sau o aprobare a acestui site sau a conținutului acestuia. Depinde de Utilizator să folosească aceste informații cu discernământ și cu o minte critică.

 

VII - Credit pentru fotografii

 

Credit foto: Adobe Stock, Pixabay.com, Unsplash.com

 

VIII - Limitarea responsabilității

 

Site-ul nu poate fi considerat responsabil pentru erorile întâlnite pe site, probleme tehnice, interpretări ale informațiilor publicate și consecințele utilizării lor. În consecință, Utilizatorul recunoaște utilizarea acestor informații sub responsabilitatea sa exclusivă.

Dispoziții referitoare la comparator:

Comparatorul pus la dispoziție pe site-ul economielaenergie.ro include toți furnizorii care operează pe piața internă. Cu toate acestea, este posibil ca unii furnizori moșteniți de la companiile de distribuție locală să nu poată fi comparate din cauza lipsei ofertelor lor pe piață sau a absenței orarelor de preț publicate.

Comparatorul nostru este actualizat în fiecare zi în conformitate cu metodologia noastră.

 

IX - Legea aplicabilă - Jurisdicția

 

Aceste condiții generale de utilizare sunt guvernate de legislația română. În cazul unui litigiu privind interpretarea, executarea și îndeplinirea oricăreia dintre prevederile acestor condiții generale de utilizare și în absența unui acord amiabil între părți, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Prahova. 

 

© Copyright 2021, Toate drepturile rezervate ECONOMIA LA ENERGIE SRL – Ultima actualizare: 08 iulie 2021.